fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Utiliteitsgebouw isoleren

Utiliteitsgebouw isoleren

De toekomst van de utiliteitsbouw ligt in duurzaamheid. Hierbij spelen groene bouwpraktijken een cruciale rol. Het creëren van een gezonde en duurzame werkomgeving is een cruciaal onderdeel van het verminderen van de ecologische voetafdruk van het utiliteitsgebouw. Een utiliteitsgebouw isoleren helpt bij het verminderen van het energieverbruik, zorgt voor een prettig werkklimaat en maakt uw bedrijf milieuvriendelijker.

Wat zijn utiliteitsgebouwen?

Utiliteitsgebouwen zijn gebouwen die geen woonbestemming hebben. Enkele voorbeelden zijn gebouwen waar in gewerkt kan worden zoals fabrieken, kantoren, bedrijfspanden. Verzorgingsinstellingen, zoals ziekenhuizen, worden ook gezien als utiliteitsgebouwen. Onderwijsinstellingen, gezondheidsinstellingen en religieuze instellingen behoren ook tot utiliteitsgebouwen.

Utiliteitsgebouw isoleren: Nationaal Isolatie-programma

Het Nationaal Isolatie-programma (NIP) heeft vier programmalijnen om de verduurzaming van gebouwede omgevingen te versnellen. Programmalijn 3 beschrijft de individuele aanpak utiliteitsgebouwen. Utiliteitsgebouwen met slechte energielabels (labels E, F en G) worden versneld geïsoleerd door onder andere het verstrekken van subsidies.

Voordelen Utiliteitsgebouw isoleren

  • Milieuvriendelijk
  • Energie-efficiënt
  • Comfort
  • Geluidsreductie
Klik hier voor contact
Besparen door te isoleren

Isoleren wij utiliteitsgebouwen?

Ja, wij isoleren utiliteitsgebouwen. Wij kunnen zelfs natuurvriendelijke isoleren. Dit betekent dat het gebouw natuurvrij wordt gemaakt, voordat wij beginnen met de isolatiewerkzaamheden.

Wilt u uw utiliteitsgebouw isoleren?

Vul dan het contactformulier in op onze zakelijk isolatie pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag