fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Bovenaanzicht geïsoleerd huis door Isolatiespecialist

Spouwmuurisolatie Velserbroek

Spouwmuurisolatie in Velserbroek

Spouwmuurisolatie Velserbroek? Vraag dan gerust een vrijblijvend spouwonderzoek aan. Onze adviseur in de regio Velserbroek onderzoekt of spouwmuurisolatie mogelijk is.

Burenkorting! Samen isoleren in Velserbroek

Ook in Velserbroek zijn er regelmatig buurtacties om gezamenlijk de spouwmuren te isoleren. Spouwmuurisolatie is daarom zeker voordeliger, dan wanneer u alleen de spouwmuur laat isoleren. Is er vandaar ook in uw buurt interesse in collectieve isolatie? Neem dan gerust eens contact met ons isolatiebedrijf op hierover.

Subsidie op spouwmuurisolatie in Velserbroek

Bent u benieuwd of er subsidie op spouwmuurisolatie in Velserbroek is? Ook hierover informeren wij u graag!

Wat houdt de spouwcheck in?

Wij controleren of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. Dit doen wij met een camera. In het voegwerk zullen wij een aantal gaatjes boren. Daarnaast kijken we ook of de gevelsteen geschikt is voor spouwmuurisolatie en maken wij een plan hoe wij de gevel het best kunnen isoleren.

Garantie op spouwmuurisolatie

U ontvangt standaard 10 jaar garantie op de spouwmuurisolatie. Isolatiespecialist.nl voert de werkzaamheden zelf uit, wij zijn geen overkoepelende organisatie. Ons isolatiebedrijf is SKG-IKOB gecertificeerd. Onze monteurs zijn daarom ook opgeleid voor het isoleren van spouwmuren.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag