fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Isolatie wordt aangebracht door de Isolatiespecialist.nl

Spouwmuurisolatie Velsen-Noord

Spouwmuurisolatie in Velzen-Noord

U woont in Velzen-Noord of in de omgeving ervan en overweegt spouwmuurisolatie? Vraag dan gerust een vrijblijvend spouwonderzoek aan. Onze adviseur in de regio Velzen-Noord onderzoekt of spouwmuurisolatie mogelijk is.

Burenkorting! Samen isoleren in Velzen-Noord

Ook in Velzen-Noord zijn er regelmatig buurtacties om gezamenlijk de spouwmuren te isoleren. Spouwmuurisolatie is dan zeker voordeliger, dan wanneer u alleen de spouwmuur laat isoleren. Is er in Velzen-Noord bij u in de wijk interesse voor een collectieve isolatieactie? Neem dan gerust eens contact met ons isolatiebedrijf op.

Subsidie op spouwmuurisolatie in Velzen-Noord

Bent u benieuwd of er subsidie op spouwmuurisolatie in Velzen-Noord is? Ook hierover informeren wij u graag!

Wat houdt de spouwcheck in?

Wij controleren of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. Dit doen wij dan met een camera. In het voegwerk zullen wij een aantal gaatjes boren. Daarnaast kijken we ook of de gevelsteen geschikt is voor spouwmuurisolatie en maken wij een plan hoe wij de gevel het best kunnen isoleren.

Garantie op spouwmuurisolatie

U ontvangt standaard 10 jaar garantie op de spouwmuurisolatie. Isolatiespecialist.nl voert de werkzaamheden zelf uit, wij zijn geen overkoepelende organisatie. Ons isolatiebedrijf is SKG-IKOB gecertificeerd. Onze monteurs zijn daarom ook goed opgeleid voor het isoleren van spouwmuren.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag