fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Bovenaanzicht geïsoleerd huis door Isolatiespecialist

Spouwmuurisolatie Capelle aan den IJssel

Gezamenlijk isoleren in Capelle aan den IJssel ? Profiteer van uw burenkorting!

Samen met uw buren in Capelle aan den IJssel de spouwmuren isoleren is vandaag-de-dag een trend. Spouwmuurisolatie is dan namelijk voordeliger, dan wanneer u alleen uw spouwmuren laat isoleren. Dit komt natuurlijk doordat we efficiënter kunnen werken. Wilt u in Capelle aan den  IJssel ook een isolatieactie organiseren, neem dan gewoon eens contact met ons op.

Subsidie voor spouwmuurisolatie in Capelle aan den IJssel

Ook voor woningeigenaren in Capelle aan den IJssel is op dit moment een isolatie subsidie beschikbaar. U ontvangt € 8,00 per m2 subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidie is van toepassing wanneer u 2 isolatiemaatregelen neemt. Op bijv. kruipruimte-isolatie ontvangt u € 6,00 per m², vloerisolatie € 11,00 per m² en dakisolatie € 30,00 per m² subsidie.

Wij informeren u graag over de isolatie of wilt u een GRATIS en vrijblijvend isolatieadvies? Neemt gewoon eens contact met ons op!

Welke soorten spouwmuurisolatie passen wij toe?

Isolatiespecialist.nl werkt bewust met verschillende soorten spouwmuurisolatie, zoals bijv. Knauf Supafil en HR++ isolatieparels. Het is belangrijk dat het product past bij de situatie van de woning en het gevelwerk.

Zijn uw de muren van uw woning tientallen jaren geleden al eens geïsoleerd? Twijfelt u aan de kwaliteit van deze isolatie? Isolatiespecialist.nl kan ook voor u de oude spouwmuurisolatie verwijderen en herstellen.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag