fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Bovenaanzicht geïsoleerd huis door Isolatiespecialist

Spouwmuurisolatie Alphen aan den Rijn

U woont in Alphen aan den Rijn en overweegt spouwmuurisolatie?

Ook in Alphen aan den Rijn zijn er nog veel woningen die geen spouwmuurisolatie hebben. Toch is spouwmuurisolatie DE isolatiemaatregel met het grootste effect. Spouwisolatie heeft u namelijk al terug verdiend in 3 tot 5 jaar! Isolatiespecialist.nl is regelmatig aan het isoleren in Alphen aan den Rijn en komen u ook graag adviseren! Maak gewoon eens – vrijblijvend – een afspraak met onze adviseur van de regio Alphen aan den Rijn .

Burenkorting! Gezamenlijk isoleren in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn worden er regelmatig acties gehouden om gezamenlijk de spouwmuren te isoleren. Spouwmuurisolatie is dan zeker voordeliger, dan wanneer u alleen spouwmuur isolatie laat  aanbrengen. Dit komt natuurlijk doordat we efficiënter kunnen werken. Is er in Alphen aan den Rijn bij u in de straat of buurt interesse voor een collectieve isolatieactie? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Spouwmuurisolatie: ook in Alphen aan den Rijn subsidie

Ook voor woningeigenaren in Alphen aan den Rijn is op dit moment subsidie op isolatie. beschikbaar. U ontvangt € 8,00 per m2 subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidie is geldig wanneer u twee isolatiemaatregelen neemt. Op bijv. kruipruimte-isolatie ontvangt u € 6,00 per m², vloerisolatie € 11,00 per m² en dakisolatie € 30,00per m² subsidie.

Wij informeren u graag over de isolatie of wilt u een GRATIS en vrijblijvend isolatieadvies? Neem gewoon eens contact met ons op!

Breed assortiment spouwmuurisolatie.

Isolatiespecialist.nl werkt met verschillende soorten spouwmuurisolatie, zoals bijv. HR++ isolatieparels en Knauf Supafil. Het is tenslotte belangrijk dat het product past bij de situatie van de woning en het gevelwerk.

Zijn uw de muren van uw woning tientallen jaren geleden al eens geïsoleerd? Twijfelt u aan de kwaliteit van deze isolatie? Isolatiespecialist.nl heeft diverse programma’s voor het verwijderen en herstellen van oude spouwmuurisolatie.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag