fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Juli 2024: Ga voor huis isoleren subsidie!

U wilt uw woning isoleren en huis isoleren subsidie ontvangen en uiteindelijk geld besparen? Doen! Het heeft op vele vlakken voordelen. De reden dat de overheid dit stimuleert is uiteraard vanuit duurzaam belang, het is goed voor het milieu. Zo dient u het algemeen belang en heeft u er zelf ook veel voordeel aan. Sinds kort heeft de overheid weer subsidie huis isoleren beschikbaar gesteld voor het isoleren van woningen. Hieronder zullen we kort toelichten wat de voordelen zijn, de soort isolatie methoden, wat het u uiteindelijk zou kunnen opbrengen en hoe u verder in aanmerking kunt komen voor de huis isoleren subsidie.

Ga voor het isoleren van uw woning

 • Stookkosten verminderen; De isolatie zorgt ervoor dat de woning goed warm blijft door de warmte te isoleren en de kou buiten te houden. Hier zal u dan ook aanzienlijk op gaan besparen met de subsidie isoleren huis.
 • Vochtvermindering; Minder last van vocht, waardoor je ook geen last meer zal hebben schimmel, dat o.a. door vocht wordt gecreëerd.
 • Geluidsisolatie; Door middel van de isolatie, zal er ook geluidsdemping plaatsvinden. Zo zal geluidsoverlast aanzienlijk afnemen.
 • Waardeverhoging; Hoe duurzamer uw woning, hoe groter de beloning. De kans is zeer groot dat de waarde van uw woning hierdoor stijgt.
 • Bijdrage aan de toekomst; Uiteindelijk is het algemeen belang ook aan de orde. We hebben er allemaal zowel op korte als op lange termijn baat bij.

Zoals u ziet heeft het mooi voordelen. U bespaart geld en u draagt bij aan een duurzaam Nederland, een win-win situatie! De overheid heeft subsidie huis isoleren dan ook zo lang mogelijk in stand proberen te houden, echter is het budget niet altijd even toereikend, dus onderneem snel actie! Er zijn al velen die de voordelen ervan in zien, isolatie is een trend geworden, doordat het eigenlijk alleen voordelen met zich meebrengt. Tref uw isolatiemaatregelen en ontvang de subsidie voor isoleren huis.

Soorten isolatiemaatregelen

Voordat u in aanmerking kunt komen voor de subsidie isoleren huis, dienen de (minimaal 2) werkzaamheden/maatregelen voor het isoleren na 15 augustus te zijn uitgevoerd. De isolatie dient ook al aanwezig te zijn in uw woning, voordat u subsidie huis isoleren gaat aanvragen. Zie hieronder de verschillende methoden en subsidiebedragen per m²:

 • Spouwmuurisolatie ➤ € 8/m²
 • Dakisolatie ➤ € 30/m²
 • Bodemisolatie ➤ € 6/m²
 • Gevelisolatie ➤ € 38/m²
 • Zolder- of vlieringvloer ➤ € 8/m²
 • Vloerisolatie ➤ € 11/m²

Belangrijk is, dat er minimaal twee soorten isolatievormen uitgevoerd dienen te worden door een erkend bedrijf als Isolatiespecialist.nl! Voor alle voorwaarden en eisen waaraan u moet voldoen, om in aanmerking te komen voor de isoleren huis subsidie, leest u hier verder.

Advies nodig? Wij staan klaar!

Wilt u in aanmerking komen voor de isoleren huis subsidie? Neem dan de stap en begin met het isoleren van uw woning, wij helpen u daar graag bij! Graag willen wij de mogelijkheden met u bespreken en u van advies voorzien, wat de beste aanpak is voor uw woning. Maak snel een afspraak, dan komen wij graag langs om uw situatie op te nemen, zodat we exact een beeld hebben van het oppervlakte/omstandigheden en zo kunnen zien wat de kosten en opbrengsten zullen zijn. Advies voor het isoleren en subsidie voor isoleren huis? Vul dan onderstaand formulier in.

klanten vertellen
trustpilot

9,3

4,1

10

Zeer tevreden, voldoet aan alle verwachtingen

Een duidelijk verhaal door der verkoper, een makkelijk bereikbaar bedrijf. De mannen die het uitvoeren werkten snel, waren beleefd en lieten alles schoon achter. Administratief alles inzichtelijk zowel op de site als in de email. Lees meer

24/06/2024 - Kees, Dordrecht

10

Fantastisch

Klantvriendelijke mannen behulpzaam goed en correct werk afgeleverd. Lees meer

19/06/2024 - C de Vos, Ridderkerk

9.0

Prima Service

Professioneel bedrijf, werknemers met verstand van zaken. Lees meer

19/06/2024 - Dave, Rhoon

10

Snelle en betaalbare service.

Het contact met het bedrijf was correct en de gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Alles werd weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Lees meer

18/06/2024 - Wilhelmien, Gouda

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag