fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Isoleren in de gemeente Groningen

Uw woning isoleren in de gemeente Groningen

Bij Isolatiespecialist.nl zijn we enthousiast over onze groeiende aanwezigheid in de gemeente Groningen. Net als uw buren in talrijke eengezinswoningen, appartementencomplexen en bedrijfspanden in de stad, hebben ook zij gekozen voor onze isolatie.

Word onderdeel van de gemeenschap in Groningen die al heeft gekozen voor onze professionele isolatieoplossingen. Verlaag uw energiekosten en verhoog het comfort van uw woning of bedrijfspand, net als uw mede-Groningers. Neem hieronder een kijkje en ontdek hoe we jouw buurt een stukje warmer maken!

Onze isolatie diensten in gemeente Groningen

Wij bieden de volgende isolatie diensten aan in de gemeente Groningen:

Gratis isolatie advies op maat

Isoleren in gemeente Groningen:

Wij gaan u helpen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De nieuwe subsidieregeling in Groningen!

Goed nieuws! Op 6 maart 2024 is er aangekondigd dat er nieuwe subsidie voor de provincie Groningen en – deels – Drenthe komt. Maar wat betekent dat voor u?

Dat betekent dat u eventueel tot €40.000 volledig vergoed krijgt voor het isoleren van uw woning.

Vanaf het 1ste kwartaal van 2025 kunt u een subsidieaanvraag indienen bij uw gemeente. Belangrijk om te weten! U kunt met terugwerkende kracht – vanaf 25 april 2023 – uw isolatiemaatregelen volledig vergoed krijgen. Dus u kunt vandaag al beginnen met besparen.

Spouwmuurisolatie in gemeente Groningen

Een van ons meest afgenomen diensten in Groningen is spouwmuurisolatie. Deze vorm van isolatie is ideaal voor huizen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd, waarbij een luchtlaag (spouw) tussen twee muren aanwezig is.

Wij gebruiken hoogwaardige materialen zoals EPS-parels of glaswol om deze ruimte te vullen, wat resulteert in een significante verbetering van de thermische efficiëntie van het gebouw.

Dakisolatie in gemeente Groningen

Het isoleren van daken is een andere specialiteit van ons. Dit is vooral belangrijk in een stad als Groningen waar de winters koud kunnen zijn. Dakisolatie helpt bij het vasthouden van warmte in de winter en houdt het huis koel in de zomer.

Vloer- en bodemisolatie in gemeente Groningen

Vloer- en bodemisolatie zijn essentieel voor het verhogen van het comfort in huis. Koude vloeren kunnen onaangenaam zijn, vooral in oudere woningen. Wij bieden oplossingen zoals het aanbrengen van isolatiematerialen onder de vloer of op de bodem van de kruipruimte, wat leidt tot een warmer en comfortabeler huis.

Geluidsisolatie in gemeente Groningen

Naast thermische isolatie, is geluidsisolatie ook een belangrijk aspect van wooncomfort. In een levendige studentenstad als Groningen kan geluidsoverlast een probleem zijn. Wij bieden de juiste oplossingen om geluid van buitenaf te verminderen, wat bijdraagt aan een rustigere en meer ontspannen woonomgeving.

Isolatiespecialist: Uw Expert in Natuurvriendelijke Isolatie in gemeente Groningen

Bij Isolatiespecialist zijn we trots op onze expertise in het natuurvriendelijk isoleren van woningen en bedrijfspanden. Toen de Wet natuurbescherming in 2023 van kracht ging, was dit een enorme switch voor de isolatiebranche. Daarom waren wij van Isolatiespecialist.nl blij dat we onze bedrijfsvoering hierop hadden aangepast en sindsdien isoleren wij elke woning natuurvriendelijk.

Waarom kiezen voor Natuurvriendelijke Isolatie door Isolatiespecialist?

  • Menselijkheid: De wereld wordt steeds digitaler, daarmee ook de meeste dienstverlening. Maar wij merken dat wij het menselijke aspect voor zowel ons als de klant nog steeds enorm belangrijk is. Wil je contact met ons opnemen? Dan krijg je direct iemand te spreken, geen robot maar een echt persoon. Zoals het hoort!
  • Ervaring: Al sinds 2005 zijn wij bezig met het verduurzamen van Nederland door het isoleren van duizenden woningen en bedrijfspanden. Zo hebben onze medewerkers alles al gezien en is niks nieuw. Is er een probleem, dan weten wij al de oplossing.
  • Lokale Ervaring: Met meerdere succesvolle projecten in Groningen, begrijpen we waar de valkuilen zitten in het isoleren van woningen in Groningen.

Ontdek uw Subsidiemogelijkheden voor Isolatie in gemeente Groningen

Bent u een inwoner van de gemeente Groningen en overweegt u uw woning te isoleren? Dan zijn er subsidies beschikbaar waar u voor in aanmerking komt. Er zijn verschillende soorten subsidies beschikbaar, zo zijn er landelijke subsidies, maar ook plaatselijke subsidies beschikbaar.

Landelijke Isolatiesubsidies: Wat u moet weten

  • Subsidiebedrag: De subsidie voor isolatie is een vast bedrag per vierkante meter. Dit betekent dat hoe groter het gebied dat u isoleert, hoe hoger de subsidie kan oplopen.
  • Extra voordeel bij meerdere maatregelen: Als u kiest voor twee of meer isolatiemaatregelen, kan het subsidiebedrag per vierkante meter verdubbelen. Dit biedt een geweldige kans om uw woning nog uitgebreider te isoleren.
  • Voorwaarde van professionaliteit: Een voorwaarde voor het ontvangen van deze subsidie is dat de isolatiewerken uitgevoerd moeten worden door een professioneel isolatiebedrijf. Hier valt Isolatiespecialist uiteraard onder.

Lokale Subsidies in Groningen

Naast de landelijke subsidies biedt de gemeente Groningen mogelijk extra subsidiemogelijkheden voor woningisolatie. Deze lokale subsidies kunnen variëren, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Blijf geïnformeerd: Voor de actuele informatie over lokale subsidies in Groningen, bezoek Verbeterjehuis.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over de beschikbare subsidies en hoe u deze kunt aanvragen. Hier kunnen wij u natuurlijk ook mee helpen, mocht u er niet uitkomen.

Nu kunnen wij begrijpen dat u niet meer helemaal helder hebt hoe alle subsidies in elkaar zetten en waar u deze kan vinden. Daarom hebben wij hier een speciale pagina voor gemaakt om u te ondersteunen. Verder zijn onze collega’s altijd beschikbaar om u verder te helpen met uw subsidieaanvraag.

 

Uw perfecte isolatiepartner in gemeente Groningen

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige isolatieoplossingen. Met een breed scala aan diensten en een focus op duurzaamheid en natuurvriendelijk isoleren, zijn wij een uitstekende keuze voor iedereen die zijn huis wil isoleren.

Of het nu gaat om het verbeteren van het wooncomfort, het verlagen van energiekosten of het bijdragen aan een beter milieu, wij bieden een oplossing op maat voor elke behoefte.

Neem contact op met onze isolatiespecialisten

Heeft u vragen of wilt u advies over isolatiesubsidies? Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Bel ons op 0182-639709 voor advies en antwoorden op al uw vragen over isolatie in Groningen.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag