fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Isolatie wordt aangebracht door de Isolatiespecialist.nl

Buitenmuur isoleren

Buitenmuur isoleren (gevel isoleren)? Gevelisolatie zeer effectief!

Heeft u last van kou in huis, is de buitenmuur vochtig of heeft u last van geluiden van buitenaf? Rijst uw energierekening de pan uit, zeker nu de energiekosten weer omhoog gaan? Veel mensen willen dan het huis isoleren. Hoewel veel mensen denken aan termen als buitenmuur isoleren en buitengevel isoleren, is vaak spouwmuurisolatie de juiste optie. Veel oudere woningen hebben een spouwmuur en spouwmuurisolatie is relatief goedkoop met een hoog rendement. Deze vorm van gevelisolatie verdient u terug in 3 tot 5 jaar. Alle besparingen dankzij de buitenmuurisolatie daarna zijn puur winst!

De beste vorm van buitenmuurisolatie (gevelisolatie)

Zeker als u een spouwmuur heeft, is de gevel isoleren voor onze isolatiespecialisten een fluitje van een cent. Weet u niet zeker of u een spouwmuur heeft? Ook zonder spouwmuur kunnen wij uw buitengevel isoleren. Isolatiespecialist.nl werkt met verschillende gevelisolatie materialen en verschillende methodes, zodat buitenmuur isolatie bij u thuis altijd op de beste manier gebeurt.

Gevel isoleren: de kosten

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten als u buitenmuur isolatie (gevelisolatie) overweegt. In het geval van spouwmuurisolatie kunt u rekening houden met kosten vanaf €18,00 per m2. Heeft u geen spouwmuur, maar wel interesse in isolatie buitenmuur? Dan gelden er andere prijzen. Isolatie is altijd maatwerk en de prijs hangt onder andere af van de bereikbaarheid van uw gevel en het metselwerk. Als u contact met ons opneemt, maken wij graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u. Hierbij hoort passend advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent met betrekking tot isolatie buitenmuur. We kunnen u ook vertellen of u in aanmerking komt voor met subsidie isoleren, dus neem zeker even contact op.

Buitengevel isoleren? Neem contact met ons op!

Isolatiespecialist.nl is in te schakelen voor buitengevel isoleren. We hebben verschillende mogelijkheden en informeren u graag over de beste optie in uw situatie. De gevel isoleren is zeker aan te raden als u flink wilt besparen op de energierekening! Buitenmuur isoleren? Neem gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen wij u alles over buitenmuurisolatie.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag