fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Zoveel kun je besparen

Door je twee onder 1 kap te isoleren

Type isolatie Bespaar per jaar

Dakisolatie

Eenmalige kosten: € 5.700,-

€700,-

Zolderisolatie

Eenmalige kosten: € 1.900,-

€450,-

Vloerisolatie

Eenmalige kosten: € 2.100,-

€260,-

Spouwmuurisolatie

Eenmalige kosten: € 2.200,-

€700,-

Kruipruimte isolatie

Eenmalige kosten: € 1.425,-

€200,-

Bespaar per jaar

€2.310,-

Totale kosten

€13.325,-

Subsidie

€4.315,-

Bespaar door te isoleren

Bereken in 3 stappen je besparing

Het is fijn om van tevoren in te schatten wat je bespaart, Op elke woning kun je besparen met isolatie. Dit hangt af van bouwjaar, huistype en locatie. Doe de check en je weet meteen hoeveel je kunt besparen!

Doe de bespaarcheck

Twee onder 1 kap isolatie

U overweegt uw woning te isoleren? U kunt kosten besparen door – naast gebruik te maken van de isolatie subsidie – samen met uw buren te isoleren. Zo is de prijs voor vloerisolatie, kruipruimte-isolatie of spouwmuurisolatie voor u en uw buren gunstiger. In diverse gemeenten is ons isolatiebedrijf actief met burenacties, zoals bijvoorbeeld in Waddinxveen, Bodegraven, IJsselstein en Krimpen aan den IJssel. Wilt u samen met uw buren de woning isoleren, wij helpen ook u hiermee graag!

Neem contact op

Isoleren

Goed isoleren is oog hebben voor diverse factoren die van invloed zijn op uw woning. Het na-isoleren van een vloer of kruipruimte in het vaak vochtige Zuid-Holland is anders dan een woning op de zandgrond van de Veluwe. Het isoleren van de spouwmuren van een jaren ’30 woning vraagt vaak een andere aanpak dan een spouwmuur van een woning uit 1975.

Isolatiespecialist.nl is een professioneel isolatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij VENIN en hebben alle kwaliteitscertificeringen voor isolatiebedrijven van SKG-IKOB en Insula Certificatie. U ontvangt 10 jaar garantie op ons isolatiewerk.