Icynene vloerisolatie

Icynene is een HFK-vrij isolatieschuim dat wij tegen de onderkant van de vloer sprayen. De kracht van Icynene is dat dit een naadloze isolatie is. Alle kieren en naden worden goed gedicht. Daarnaast komen er tijdens het aanbrengen geen schadelijke, vluchtige stoffen vrij. Icynene is namelijk een watergedragen sprayschuim.

Wanneer is Icynene mogelijk?

Icynene kunnen wij toepassen in droge kruipruimtes die minimaal 60 cm hoog zijn. Dit schuim is ook ideaal voor houten vloeren. Icynene is namelijk een opencellig, ' ademend' schuim, waardoor het hout niet zal verstikken. Indien de kruipruimte licht vochtig is, brengen wij een stevige folie aan op de bodem van de kruipruimte.

Icynene: Een doorwinterd product

Icynene ecospray is afkomstig uit Canada. Het extreme klimaat van dit land, met temperaturen tot + 35 °C in de zomer en tot - 40°C in de winter, en de uiterst strenge Canadese milieunormen stonden aan de wieg van de ontwikkeling van dit schuim. In Canada en Amerika (maar ook steeds meer Europese landen) wordt Icynene veelvuldig toegepast en heeft het al diverse groene labels verworven.  
Icynene vloerisolatie

  • Geen vluchtige schadelijke stoffen
  • Een naadloze isolatielaag
  • Goede hechting
  • Reukarm
  • Ook voor houten vloeren