Neopixels vloerisolatie

Koude voeten? Tijd voor Neopixels vloerisolatie!

Minder tocht en minder vocht: het effect van Neopixels vloerisolatie. Neopixels vloer isolatie is een NIEUW systeem voor het isoleren van houten vloeren als betonvloeren. Door de vloer aan de onderkant te isoleren met isolatiematrassen gaat er veel minder warmte verloren naar de kruipruimte. Niet alleen uw voeten merken dit meteen, ook uw gasmeter! U wilt weten of Neopixels vloerisolatie ook voor uw woning geschikt is? Wij komen graag bij u langs om de situatie in de kruipruimte te bekijken.

Voordelen Neopixels vloerisolatie

  • Een behaaglijke vloer;
  • Hoge energiebesparing;
  • Een stevige, robuuste isolatie;
  • Milieuvriendelijk;
  • Maatschappelijk verantwoord geproduceerd in Nederland.

Wat is Neopixels vloerisolatie?

De Neopixels vloerisolatie bestaat uit een stevige matrasfolie die tegen de onderkant wordt gemonteerd. In deze matrassen zijn ventielen verwerkt, waardoor wij de grijze EPS parels in de matrassen blazen. Zo ontstaat er een stevig matras. Het matras rust op een robuuste aluminiumfolie dat tegen de onderzijde van de vloer bevestigd is. Zo blijven de matrassen ook op lange termijn goed op hun plaats.

Wat zijn de kosten voor Neopixels vloerisolatie?

De kosten voor het aanbrengen van Neopixels vloerisolatie bedragen € 60,-  tot € 70,- per m². De prijs is o.a. afhankelijk van de situatie in de kruipruimte, de bereikbaarheid, het vloertype en het vloeroppervlak. Voor een prijs op maat komen we altijd vooraf de situatie bekijken. Maak een advies afspraak met een van onze adviseurs.

LEES VErder
Een voorbeeld van Neopixels matrasfolie dat tegen een vlakke betonvloer is gemonteerd.

Komt Neopixels vloerisolatie in aanmerking voor een subsidie?

Op dit moment is er een subsidie op vloerisolatie. U ontvangt een tegemoetkoming in de kosten: € 5,00 per m². Deze subsidie is van toepassing als u minimaal 2 isolatiemaatregelen neemt voor uw woning. Neopixels vloerisolatie voldoet aan de gestelde eisen: de minimale isolatiewaarde (Rd 3,5) wordt ruimschoots behaald.

   Vloertype   Isolatiewaarde
   Houten vloer   3,95
   Betonvloer   4,27

Isolatiespecialist.nl: erkend Neopixels installateur

Isolatiespecialist.nl is door Neopixels geselecteerd voor erkend installateur. Daar zijn we trots op! Onze installateurs en adviseurs worden opgeleid op de Neopixels Academy. Ook in de praktijk, op de werkvloer tijdens het isoleren, worden onze installateurs gecoacht. Doorlopend voert Neopixels productcontroles uit. Wanneer u kiest voor een isolatieproduct van Neopixels, bent u verzekerd van een kwaliteitsisolatie.

Heeft u ook nog ongeïsoleerde spouwmuren? Kijk ook eens naar Neopixels spouwmuurisolatie.

Neopixels: een verantwoord, Hollands product

Achter de productie van Neopixels vloerisolatie zit een heldere visie van de producent. Neopixels hecht grote waarde aan een eerlijk en sociaal-maatschappelijk product. Zij kiest bewust voor een productie in ons eigen land. De Neopixels vloerfolie wordt door de medewerkers van ‘Breed’ geassembleerd. Zo krijgen mensen met een arbeidsbeperking ook een kans om deel te nemen aan de maatschappij.

Neopixels vloerisolatie: ook voor uw woning?

U vraagt zich af of Neopixels vloerisolatie ook voor uw woning mogelijk is? Dan komen we toch gewoon bij u langs voor een advies. Dat is helemaal vrijblijvend. U ontvangt na afloop een duidelijke scherpe, offerte

Vragen?

Stel ze onze productspecialist!

  • Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ervaringen Vloerisolatie
8,6
114 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening

“Alle afspraken op tijd nagekomen, netjes en zonder rommel gewerkt. Een tevreden klant achter gelaten.”

H.M.koevermans