Vloerisolatie Voorburg

U woont in Voorburg en overweegt vloerisolatie?

Ook in Voorburg is de kans groot dat u ons regelmatig tegen komt met onze vloerisolatie. U wilt graag uw vloer goed isoleren? Neem dan gewoon eens contact met ons op. Onze adviseur van regio Voorburg komt graag bij u langs om te kijken of vloerisolatie mogelijk is en wat dan de beste oplossing is voor uw woning.

Welke vloerisolatie passen wij toe in Voorburg ?

Isolatiespecialist.nl werkt met verschillende vloerisolaties. Een bewuste keus! Wij vinden dat de beste vloerisolatie niet bestaat, maar WEL de beste vloerisolatie voor uw woning. Wij brengen altijd eerst de situatie van uw woning en uw wensen in kaart. Op basis daarvan ontvangt u van ons een eerlijk en onderbouwd advies voor uw vloer.

vloerisolatie-Voorburg
‘Veel oudere woningen in Nederland hebben een houten vloer. Wij horen vaak dat mensen hebben last van een koude trek over de vloer. Houten vloeren zijn met een goede isolatie echt comfortabel te krijgen. De vloer kan zo 4 graden warmer worden!’

Collectieve isolatieacties in Voorburg

In diverse gemeentes zijn we actief met collectieve isolatieacties. Het isoleren van de vloer in combinatie met de woning van buren is – vanwege efficiency – financieel aantrekkelijk, vanwege een leuke burenkorting. Wilt u meer informatie? Neem gewoon eens contact met ons op.

Subsidie voor vloerisolatie in Voorburg

Ook voor woningeigenaren in Voorburg is op dit moment een leuke subsidie voor het isoleren van de woning. Indien u twee isolatiemaatregelen neemt, ontvangt u op bijv. vloerisolatie een subsidie van € 5,00 per m². Voor kruipruimte-isolatie is de subsidie € 4,00 per m² en spouwmuurisolatie € 5,00 per m². Isolatiespecialist.nl informeert u dan ook graag over de isolatie subsidie.