Projectmatig isoleren

Ook bij projectmatig energiezuinig maken van woningen en panden is Isolatiespecialist.nl een belangrijke speler in de markt. Een greep uit onze isolatieprojecten:

40 woningen in Dordrecht: vervangen spouwmuurisolatie

De woningen van dit project zijn in het verleden geïsoleerd met steenwolvlokken. Deze spouwisolatie was behoorlijk ingezakt en veroorzaakte bij diverse woningen vochtproblemen. De oude spouwmuurisolatie hebben we uit de spouwmuren verwijderd. Daarna zijn de spouwmuren opnieuw geïsoleerd met Knauf Supafil.

Diverse vloeren hebben wij in deze voorzien van PUR isolatie. De kruipruimtes die te laag waren voor vloerisolatie, zijn voorzien van HR++ isolatieparels.

Na afloop van dit project zijn er infraroodfoto’s gemaakt.

Isolatie project huurwoningen Hazerswoude-Dorp

In Hazerswoude-Dorp hebben wij diverse huurwoningen voorzien van spouwmuurisolatie en vloerisolatie. De spouwmuren zijn voorzien van HR++ isolatieparels. De betonnen vloeren zijn gesprayd met PUR isolatie.

60 woningen spouwmuurisolatie in Kerkdriel

In Kerkdriel hebben we 30 senioren- en 30 eengezinswoningen voorzien van Supafil spouwmuurisolatie.  Voorafgaand en na de isolatiewerkzaamheden zijn er warmtefoto’s van de gevels gemaakt.

Isolatie herstellen in Noord-Holland

In Noord-Holland is ons isolatiebedrijf vaak te vinden. Wij hebben hier diverse projecten waarbij wij isolatieherstel toepassen. Veel woningen zijn in de jaren ’80 geïsoleerd met UF-schuim. Tijdens het vervangen van kozijnen of bij vochtproblemen, wordt er geconstateerd dat het schuim verpulverd is en dat er op diverse plaatsen geen spouwmuurisolatie aanwezig is. wij hebben een programma om deze oude spouwmuurisolatie weer in glorie te herstellen.

Wilt u hierover meer weten of wilt u eens kijken hoe we dit doen? Neem dan gewoon eens contact op met Angelique of Margreet.

180 woningen spouwisolatie in Wassenaar

In Wassenaar zijn wij bezig met het na-isoleren van 180 woningen. De opdrachtgever heeft gekozen voor het Neopixels Premium systeem. Ook voor jaren ’30 woningen is dit systeem erg geschikt.

In 90 woningen hebben wij Neopixels op de bodem van de kruipruimte aangebracht. De kruipruimtes waren namelijk erg vochtig en bovendien ook lastig te bereiken.

Vloerisolatie laboratorium Zwijndrecht

Niet alleen in de woningbouw zijn we actief. In Zwijndrecht hebben wij de onderkant van de vloer geïsoleerd met  polyurethaan vloerisolatie van het laboratorium van Ashland Industries Nederland B.V.

Bent u op zoek naar een goed isolatie advies voor uw project?

Wij vinden het heerlijk om met u mee te denken en rekenen!

Bel (rechtstreeks) eens naar 0182 – 760 900 of mail naar calculatie@isolatiespecialist.nl

isolatie-advies2