Einde in zicht van subsidiepot

U wilt isolatie subsidie? Wees er snel bij!

Het isoleren van woningen met subsidie is een groot succes. Veel woningeigenaren maken dankbaar gebruik van de subsidie op isolatie. Terecht, het isoleren van de woning is nu helemaal een rendabele investering. Voor deze ronde is het einde van de isolatie subsidie wel in zicht.  Dat is nu wel even opletten als subsidie gaat aanvragen. Het RVO laat namelijk meer subsidie aanvragen toe dan er qua subsidiebudget kan worden verstrekt. Het RVO houdt er nl. rekening mee dat er bij de behandeling van de aanvragen het e.e.a. zal afvallen. Maar wanneer het aanvraag volume is bereikt, zal het RVO de aanvragen weigeren.

Hoe lang moet ik wachten op antwoord van RVO?

Wettelijk gezien kan het tot 13 weken duren voordat u goedkeuring krijgt van het RVO op uw subsidie. In de praktijk horen wij van onze klanten dat zij binnen 6 weken bericht hebben gekregen. Wanneer uw aanvraag niet correct of niet volledig is, krijgt u hierover bericht. Dient u vervolgens een nieuwe en complete aanvraag in, komt uw aanvraag onderop de stapel te liggen. U loopt dan de kans dat het subsidiebudget dan is uitgeput.

Meer informatie over isolatie subsidie?

Heeft u nog vragen over het aanvragen van uw subsidie op isolatie? Bel gewoon eens! Ons team staat graag u klaar! Op onze site kunt u ook meer lezen over de subsidie op isolatie.