Houten vloer isoleren kruipruimte

Wilt u de houten vloer isoleren vanuit de kruipruimte? Het isoleren van een houten vloer vraagt altijd extra aandacht. Als er een onjuiste isolatiemethode toegepast wordt kan vervelende en kostbare gevolgen hebben zoals houtrot. Een belangrijk principe voor het isoleren van de houten vloer is dat de vloer altijd moet kunnen ‘ademen’. Een houten vloer die goed geïsoleerd is, voorkomt problemen als optrekkend vocht, houtrot en schimmels.

Kosten houten vloer isoleren / vloerisolatie houten vloer

De kosten voor het isoleren van een houten vloer (kruipruimte) vallen erg mee. De richtprijs per m² bedraagt ca.  € 35,- per vierkante meter. Voor een prijs op maat komen we graag bij u langs. Diverse gemeenten geven subsidie op het isoleren van uw houten vloer, informeer dus altijd even bij uw gemeente als u isolatie gaat aanschaffen. Lees verder..

Zoldervloer isoleren?

Uw houten zoldervloer isoleren?  Wij hebben voor het isoleren van de zoldervloer verschillende mogelijkheden. De zoldervloer isoleren kan al zonder veel gedoe: Dan kunt u denken aan Easycell (cellulose) vlokken of Supafil zolderisolatie. Laat u adviseren over de beste manier van zoldervloer isoleren voor uw situatie.

Kosten isoleren zoldervloer

De kosten voor het isoleren van de zoldervloer is afhankelijk van de te isoleren tussen ruimte. Houdt u rekening houdt met een prijsindicatie van 30 tot 40 euro per m2. Wilt u een prijs op maat voor het isoleren van de zoldervloer: neem gerust eens contact op, de adviseur komt vrijblijvend langs voor een advies en kosten plaatje.

Besparing houten vloer isoleren  / isoleren zoldervloer

Hoeveel een houten vloer isoleren (kruipruimte)  u bespaart is afhankelijk van een aantal factoren. De terugverdientijd bedraagt  4 tot 10 jaar. Het isoleren zorgt gemiddeld voor een stijging van de vloertemperatuur van ca. 4 graden! Naast het comfort levert u dit natuurlijk dan een enorme besparing op uw energierekening op. Samen met u bekijkt onze adviseur dan de mogelijkheden. Voor elke situatie, de juíste isolatie!
Neopixels Isolatiespecialist

Voordelen isoleren houten vloer

  • Terugverdientijd 4-10 jaar;
  • Voelbaar comfort;
  • Temperatuur vloer stijgt ca. 4 graden;
  • Gezonder binnenklimaat.

Advies isolatie houten vloer

Voor een gedegen advies komt onze adviseur graag bij u langs. De wijze van isoleren van de houten vloer hangt af van een aantal factoren zoals:

  • De afwerklaag op de houten vloer;
  • De hoogte van de kruipruimte onder de vloer;
  • De relatieve luchtvochtigheid in de kruipruimte.

Vraag hier direct een offerte aan of neem contact op met 0182-639709!

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's isolatie houten vloer