Voor elke situatie, de juíste isolatie!

Isoleren kan met verschillende isolatiematerialen. Maar, wat is nu een goede manier van woning isoleren? Isolatiebedrijf de Isolatiespecialist.nl helpt u graag bij gedeeltelijke of volledige isolatie woning. Van dakisolatie tot muurisolatie, we helpen u graag!

Huis isoleren? Het kiezen van een goede isolatie voor de vloer of spouwmuur is vaak een lastige keuze. Een goede na-isolatie is een isolatiesysteem dat goed bij de situatie van de woning past.

Ook bij u in de buurt!
  • Postcode  Huisnr.

Vraag gratis isolatie advies aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw huis isoleren?

Om te bepalen of spouwmuur- of vloerisolatie voor uw woning nuttig is hangt af van uw persoonlijke situatie. Goed isoleren is oog hebben voor diverse factoren die van invloed zijn op uw woning. Het na isoleren van een woning in het vaak vochtige Zuid-Holland is anders dan een woning op het zandgrond van de Veluwe.

Advies voor mijn woning

GRATIS deskundig advies

Isoleren is dus maatwerk. Laat daarom uw woning GRATIS nakijken door één van onze adviseurs en ontvang een deskundig en onderbouwd isolatieadvies op maat.

De Isolatiespecialist.nl is een professioneel na-isolatiebedrijf. Wij voeren het isolatiewerk in eigen beheer uit. Ons isolatiebedrijf is aangesloten bij IKOB-BKB (KOMO) en de VENIN voor isolatiebedrijven. Dit geeft u garantie t.a.v. de kwaliteit van de producten en onze vakkundigheid. U ontvangt standaard 10 jaar garantie.

testimonial_image

De Isolatiespecialist.nl heeft ons hoekhuis voorzien van vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Deze isolatie werd goed & vakkundig aangebracht en was binnen een dagdeel geregeld. Fijn was ook dat van te voren duidelijk werd uitgelegd wat er gedaan zou worden en welke isolatie het beste bij ons huis past.

Ook na het huis isoleren werd alles netjes opgeruimd. Kortom we zijn zeer tevreden over de prijs-/kwaliteitsverhouding van de isolatiespecialist en hebben ook nog een aanzienlijk lagere energienota. Win-/ win situatie.

Christian uit Waddinxveen

KLANTBEOORDELING

Isolatiespecialist.nl

Voor elke situatie, de juiste isolatie!
8.4
264 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening