Vraag gratis isolatie advies aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor elke situatie, de juiste isolatie

U wilt uw huis isoleren? Maar wat is nu de beste isolatie voor uw woning? Wat levert voor u de meeste energiebesparing op? Vaak een lastige keuze! Voor het isoleren van uw huis heeft ons isolatiebedrijf een breed assortiment isolatiematerialen voor spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie, dakisolatie en geluidsisolatie.

Wij helpen u graag  bij de keuze van een isolatie systeem, dat het beste bij de situatie van uw woning past. Alleen dan bent u 100% tevreden met uw woning isolatie!
Daar gaat het u – en ons – tenslotte om!

Uw huis isoleren

Goed isoleren is oog hebben voor diverse factoren die van invloed zijn op uw woning. Het na-isoleren van een vloer of kruipruimte in het vaak vochtige Zuid-Holland is anders dan een woning op de zandgrond van de Veluwe. Het isoleren van de spouwmuren van een jaren ’30 woning vraagt vaak een andere aanpak dan een spouwmuur van een woning uit 1975.

Advies voor mijn woning
Isolatieadvies

TIP : Subsidie isoleren

Wilt u graag uw huis isoleren? Welke isolatie moet u nemen en is daar een subsidie voor? Wij helpen u graag met een vrijblijvend isolatie advies. Vraag nu een GRATIS kruipruimte- of spouwcheck aan!

Isolatiespecialist.nl is een professioneel isolatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij VENIN en hebben alle kwaliteitscertificeringen van SKG-IKOB en Insula Certificatie. U ontvangt 10 jaar garantie op ons isolatiewerk.

testimonial_image

Project isolatie Wassenaar

Ook in Wassenaar komt u Isolatiespecialist.nl vaak tegen. Wij isoleren projectmatig op dit moment 180 huizen. De spouwmuren worden voorzien van het Neopixels Premium systeem. Deze spouwmuurisolatie is bijzonder geschikt voor jaren ’30 woningen met fijn voegwerk.

90 woningen in Wassenaar hebben kruipruimte-isolatie gekregen. Wij hebben hier Neopixels bodemisolatie toegepast omdat de kruipruimtes erg vochtig en krap waren.

 

Meer over diverse projecten? klik hier

BEKIJK KLANTBEOORDELINGEN

Isolatiespecialist.nl

Voor elke situatie, de juiste isolatie!
8.5
682 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening