Rioolproblemen kruipruimte

Iedere woning of bedrijfspand heeft een rioolaansluiting. Vaak wordt vergeten dat dit deel ook onderhoud nodig heeft. Dat voorkomt vaak dure reparaties. De Isolatiespecialist.nl komt dagelijks -hoe kan het ook anders- veel kruipruimtes tegen. Een veel gehoorde klacht is stankoverlast. Vaak wordt dit veroorzaakt door het vochtige klimaat in de kruipruimte. Een andere oorzaak is het riool.

Stank door het riool

De meeste rioolproblemen in de kruipruimte worden veroorzaakt door slijtage en verzakkingen, hierdoor ontstaan er breuken in het rioolstelsel. Ook doorgeroeste ophangbeugels zorgen voor een zwakke plek, waardoor rioolbuizen afbreken. Het gevolg is dat vuil water en afvalstoffen in de kruipruimte terecht komen. Naast stank zijn de rioolvliegjes waardoor u zou kunnen weten dat het niet in orde is met het riool.
Riool express

Wat heeft riool-express u te bieden

  • Rioolinspectie
  • Rioolontstopping
  • Rioolreparatie
  • Rioolvervanging

Van ontstopping tot en met rioolherstel

De riool-express is de rioolservice van de Isolatiespecialist.nl. Wij zijn gespecialiseerd in rioolherstel en vernieuwing. Mocht u twijfels hebben over het riool kunt u bij ons terecht. Wij bieden u een totaalpakket aan: van rioolinspecties, -ontstopping t/m rioolherstel. Of het nu gaat om kleine of grote rioolproblemen.

Advies over dit product

Foto's van rioolherstel