Advies over mijn woning

GRATIS deskundig advies

Advies over mijn woning, uw woning is uniek en isoleren is dus ook maatwerk. Laat daarom uw woning GRATIS en vrijblijvend nakijken door één van onze adviseurs en ontvang een deskundig en onderbouwd isolatie advies op maat.

Isolatiespecialist.nl is een professioneel na-isolatiebedrijf. Wij voeren het isolatiewerk in eigen beheer uit. Ons isolatiebedrijf is aangesloten bij SKG-IKOB (KOMO) en de VENIN. Dit geeft u garantie t.a.v. de kwaliteit van de producten en onze vakkundigheid, daarom ontvangt U standaard 10 jaar garantie.

Ervaringen Kruipruimte-isolatiespecialist

Het is nu een stuk behaaglijker in huis! Het luik van de kruipruimte – dat vaak nat was –  is droog geworden en ik heb minder snel koude voeten! Dus voor mij is het een wereld van verschil. Het traject hebben we positief ervaren: het ging eigenlijk heel snel, van de offerte tot aan de uitvoering, daarom zijn wij ook zeer tevreden!

-L. M. te Spijkenisse

Veel woningen in Spijkenisse hebben een natte kruipruimte. Het hele jaar door staat er regelmatig een laag water in de kruipruimte. Ook in deze woning was dit het geval daarom hebben wij hier de kruipruimte voorzien van isolatiechips (bodemisolatie).